Workshop Terug Naar De Kern

Workshop Terug Naar De Kern

Leef jij in de waan van de dag en ga je elke avond met een vol hoofd naar huis? Vraag vandaag nog de teamworkshop Terug Naar De Kern aan en leer hoe je je werk weer terug brengt tot de kern en weer focus en richting krijgt.

Creëer focus en richting in je team

Mis je focus en richting in je team? Werkt jouw team vanuit een hogerliggend doel? En weet je hoe je dit doel – heel concreet – dagelijks in praktijk kunt brengen? Het is de start om alleen datgene te doen wat echt belangrijk is en van waarde voor de cliënt. En dus voor jezelf. Het voorkomt hollen. Aan het eind denken ‘wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan?’ Hoe mooi zou het zijn als iemand met een neutrale blik je kan helpen dit waar te maken. Herken je je hier in, dan sluit de workshop Terug Naar De Kern van De ZorgVerlichters precies aan op je wens.

Wat houdt de workshop in?

In deze workshop zetten we je doel weer helemaal scherp neer. En we geven het handen en voeten met subdoelen en acties. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om naar je doel toe te werken. We houden het overzichtelijk, want voor je het weet heb je te veel van dit alles.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor teams die behoefte hebben aan focus en richting in hun werk. Die kampen met een hoge werkdruk. Die willen terugkeren naar de oorspronkelijke bedoeling van hun werk en weer alleen datgene doen wat echt belangrijk is voor de cliënt. Kortom, hun werk terug naar de kern willen brengen.

Hoe werkt het?

1. Voorafgaand aan de workshop

Voorafgaand aan de workshop vindt er een intake plaats. Tijdens de intake schets je in het kort de situatie en problematiek van je organisatie. We nemen de aanpak van de workshop door. We bespreken wat je al beschikbaar hebt aan doelen en hoe je hier op stuurt. En wat je wilt bereiken met deze workshop. Ook plannen we een datum en een geschikte locatie.

2. Tijdens de workshop

De workshop bestaat uit twee dagdelen:

In het eerste dagdeel zetten we je doel (opnieuw) neer. Nee, niet droog, we gaan creatief met elkaar aan de slag. Zorgen dat het echt iets van het team wordt. Zorgen dat we niet alleen het hoofd raken, maar ook het hart.

In het tweede dagdeel werken we je doel uit in subdoelen en acties. Kortom, we hakken de boel in stukjes, zodat je precies weet wat je te doen staat om je doel te bereiken. We houden het heel beperkt en vooral heel simpel. We sluiten af hoe je dit alles daadwerkelijk kunt gebruiken als stuurmiddel in je dagelijkse werk, om te voorkomen dat het in een la verdwijnt.

3. Na de workshop

Binnen 2 weken na de workshop ontvang je de resultaten netjes uitgewerkt. Ook kun je gebruik maken van onze nazorg: 2 uur coaching bij jou op locatie. We komen dan naar je organisatie om te zien en bespreken of de doelen en acties als stuurmiddel werken in de praktijk.

Wat levert deze workshop je op?

Je krijgt:

  • Een stuurmiddel in handen om je doel te behalen
  • Focus en richting voor je team; de juiste dingen doen. Een lagere werkdruk
  • Een gestructureerde methode aangeleerd om doelgericht te werken

Wat is de investering?

Het tarief van de workshop is 1250 euro voor het gehele team. Dit is exclusief BTW en de workshoplocatie en inclusief alle onderdelen, zoals het intakegesprek, de workshop, de uitkomsten van de workshop met daarin je doelen en acties, de methode en de nazorg.

Wil je deze workshop inplannen?

Bent je geïnteresseerd en wil je deze workshop inplannen? Neem dan contact op. Zodat we snel met elkaar aan de slag kunnen.

  • Datum: in overleg
  • Locatie: in de omgeving van Amsterdam of bij jou op locatie

Neem contact op