Onze diensten

Wat heb jij nodig?

Leer hoe jij je werk kunt verbeteren en stoppen met die tijdslurpers. Hoe jij je werk weer leuk, licht en cliëntgericht maakt. Met de ZorgScan, ZorgWorkshops en het ZorgExcellence Programma breng jij jouw werk weer terug tot de kern:

1. ZorgScan

Jij en je team werkt zich een slag in de rondte. Maar omdat je zelf iedere dag in je organisatie bezig bent, is het moeilijk te zien waar nu precies verbeterkansen liggen. En waar je dan als eerste moet beginnen. Met de ZorgScan maken we in 1 dag een foto van je organisatie met verbeterkansen bij jou op de werkvloer.

Lees verder

2. ZorgWorkshops

Je mist focus. Je hebt het vermoeden dat je nog niet optimaal aansluit bij de wensen van je cliënten. Je hebt last van tijdrovende processen. Het schort aan teamsamenwerking. Of aan communicatie. Met de ZorgWorkshops diep je je probleem eens goed uit met je team. In 1 dag. Ook ideaal om in te zetten tijdens een teamdag:

Terug Naar De Kern  KlantArena  Problem Solving  Op Naar Een Hecht Team  Effectief Communiceren Met De Dagstart

3. ZorgExcellence Programma

Jij en je team werkt hard. Toch heeft dit harde werken niet het gewenste effect. Je team kan het maar net aan en je zou zo veel meer willen betekenen voor je cliënten. Het lijkt wel een vicieuze cirkel waar je in bent beland. Met het ZorgExcellence Programma voeren we een transformatie door op meerdere fronten én word jij de specialist in continu verbeteren. 

Lees verder

Nieuwsgierig geraakt? 

Neem contact op