Over De ZorgVerlichters

Organisatie-adviesbureau De ZorgVerlichters is opgericht door Jeannine Castermans-Beurskens – specialist in continu verbeteren.

Lean Master Black Belt

“Als lean Master Black Belt consultant help ik management en teams het werk leuker, makkelijker en klantgerichter te maken. Ik help je voorgoed af te rekenen met alles wat energie zuigt, tijd slurpt en er niet toe doet in het werk. Met trainingen, workshops, verbetertrajecten en alles wat daarbij komt kijken.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven en zet mijn zakelijke ervaring nu in voor de zorg. Een doelgroep waar veel in speelt; zorg betaalbaar houden, personeelstekort en werkdruk, om maar een paar te noemen. Ik wil dit tij helpen keren met mijn leankennis en -ervaring. Op het snijvlak van 2 sectoren ontstaat innovatie en vernieuwing, daar geloof ik heilig in.”

Onbevooroordeeld

“Mensen typeren mij als sensitief en rustig, onbevooroordeeld. Hiermee weet ik een veilige setting te creëren, waardoor ik knelpunten bloot kan leggen. Gecombineerd met mijn doelgerichtheid maakt dat we prettig, maar wel effectief tot concrete resultaten komen.”

Hulp nodig?

Wil jij de cliënttevredenheid omhoog, werkdruk omlaag en de resultaten verbeteren van je organisatie? Wil jij weten wat lean en de ZorgVerlichters voor jou hierin kan betekenen? Ben jij op zoek naar een lean master black belt die jou komt helpen? Bekijk dan het volledige aanbod. Of neem contact op.

Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op