testimonials

Wat klanten zeggen

Thuiszorg Opmeer / Abbekerk
wijkverpleging / Omring

Jij hebt ons weer trots gemaakt

Jeannine, jij hebt ons weer trots op ons werk gemaakt. Heel veel dank hiervoor!

Astrid
Verzorgende IG / Nicolaas Verpleeghuis

Zoveel geduld!

Jeannine, altijd zoveel geduld. Mijn complimenten!

Precies de vrouw die je nodig hebt!

Praktisch, nuttig en leuk! Ons werk heeft weer structuur gekregen

Lisette Dickhoff

Op het juiste pad gezet

Zijn wij wie we willen zijn? Doen we wat we moeten doen en doen we het voor en met de juiste mensen en verantwoordelijkheden? Krijgen we energie van datgene wat ons energie kost? Door haar onbevangenheid, onbevooroordeeldheid, inspirerende en tegelijkertijd rustige en deskundige aanwezigheid heeft Jeannine ons op het juiste pad gezet. Chapeau!

Johan van Hall
lid Raad van Bestuur en vice voorzitter

Een vakvrouw

Jeannine is een vakvrouw die echt uit ervaring weet wat ze moet doen en niet moet doen. Heb haar leren kennen en waarderen als een coach die vanuit mijn gezichtspunt hands on en praktisch helpt zonder daarbij het grotere doel en de langere termijn uit het oog te verliezen. Ze durft daarbij ook de gevoelige en moeilijke punten te benoemen. Ze weet in haar unieke en sensitieve stijl de “pijngrens” net te raken en meteen daarbij ook uit te nodigen om het “anders te doen” en te blijven proberen. Zo helpt Jeannine je organisatie en jezelf in praktische stappen echt beter te worden.

Adrie Tjia
Consultant, Change Agent, Black Belt / Make Wave

Een uitstekende trainer

Het was een genoegen om met Jeannine samen te werken. Als projectleider is ze in staat om met een scherp oog voor individuele kwaliteiten en drijfveren het beste uit haar team te halen. Daarnaast heeft ze laten zien een uitstekende trainer en workshop facilitator te zijn.

Arjan Molenaar

Impact vanuit rust

Ik heb Jeannine leren kennen als een zorgvuldig en gedegen coach en consultant die vanuit rust, observatie en inlevend vermogen impact realiseert. Zij heeft een forse ervaring in Lean en Coaching. Het is bijzonder prettig met haar samenwerken omdat zij in staat is om net altijd vanuit een andere invalshoek naar problemen en situaties te kijken.

customer excellence
Wendy van Twuyver
Programma Manager Customer Excellence End-to-End

Alles wordt oplosbaar

Jeannine kenmerkt zich door bevlogenheid, een enorme inzet en het talent om op een ontzorgende en prettige manier te communiceren, waardoor alles oplosbaar is. Echt een rolmodel met een enorme passie voor lean. Ze heeft aandacht voor de mens in het proces, maar zorgt ook dat de feiten boven water komen waardoor daadwerkelijk impact behaald wordt. Jeannine combineert een scherpe waarneming met begripvolle en eerlijke communicatie. Dit wordt op alle niveaus (h)erkend! Jeannine heeft echt heel goed werk geleverd: uitermate productief, in haar advisering en sturing, legt heel rustig en helder de doelstelling uit, hele sterke KAIZENS en problem solves, kan met alle niveaus overweg. Was een zeer waardevolle en vooral prettige aanvulling op het team.

Jacqueline Nijzink
Manager

Scherpe waarneming

Jeannine zorgt met een open blik en met natuurlijke rust voor een scherpe waarneming. Hierbij zorgt ze voor een goede balans in wat goed gaat en wat beter kan. Ze zet zowel haar inhoudelijk lean consultancy kennis als haar sensitieve, vriendelijke en pragmatische coachkwaliteiten in. Jeannine is echt een teamspeler, professional en zorgt voor een eerlijke en heldere oplossingsgerichte communicatie.

customer excellence
Rob Pasterkamp
Programma Manager Customer Excellence

Zegt wat gezegd moet worden

Jeannine heeft in onze organisatie managers tot op het Raad van Bestuur niveau begeleid om de van hen verwachte change rol steeds beter in te vullen. Door haar rust, kennis en zorgvuldige manier van werken dwingt ze respect af in elk gremium. Jeannine weet waar ze het over heeft en heeft een hele vriendelijke stijl, maar zegt wel wat gezegd moeten worden. Ze geeft feedback en suggesties op een rustige, sensitieve maar indringende wijze en vraagt ook door als het “wat pijn doet”. Dank voor de fantastische samenwerking!

Marjon
Eerst Verantwoordelijk Verzorgende / Kleinschalig wonen - Zorgcentrum regio Utrecht

Weer aandacht voor cliënten

Jeannine laat je met zachte hand zelf ontdekken waar het probleem ligt - en waar de oplossing ligt. Ons telefoonprobleem is opgelost. We hebben weer aandacht voor onze cliënten.