De ZorgOplosser

De ZorgOplosser – ontdek de kracht van problem solving

In je werk loop je steeds weer tegen een probleem aan. Eén die veel tijd en geld kost. Waar jij en je team, en nog belangrijker, je klant echt last van heeft. En die je zo graag voor eens en altijd opgelost zou willen zien. Hoe mooi zou het zijn als iemand van buitenaf komt luisteren naar je probleem. Iemand die goed is in ontrafelen. En kort en krachtig meedenkt over een oplossing waarmee je gelijk aan de slag kunt. Herken je je hier in, dan sluit de ZorgOplosser van De ZorgVerlichters precies aan op je wens.

Wat houdt de ZorgOplosser in?

Voor de ZorgOplosser komt De ZorgVerlichters naar je zorgorganisatie toe. Tijdens een brainstormsessie van 2 uur bespreken we jouw probleem. Een probleem dat te maken heeft met met je doelen, cliënten, processen, team of manier van werken. Problem solving noemen we dit ook wel, dé brainstormtechniek waarin we in 6 stappen op zoek gaan naar de grondoorzaak en oplossing. Ook krijg je een beknopt actieplan waar je gelijk mee aan de slag kan.

Voor wie is de ZorgOplosser?

Welke organisaties hebben baat bij de ZorgOplosser? De ZorgOplosser is bedoeld voor alle organisaties in de zorg die problemen ondervinden met effect op klanttevredenheid, het werkplezier van de medewerkers of efficiëntie. Kleine of grote. En die behoefte hebben aan een objectieve blik van buitenaf.

Hoe werkt het?

1. Voorafgaand aan de brainstormsessie

Voorafgaand aan de brainstormsessie vindt er een telefonische intake plaats. Tijdens de intake schets je in het kort de situatie van je zorgorganisatie en je probleem. En wat je wilt bereiken met de brainstormsessie. We nemen de brainstormwerkwijze door.  Ook plannen we een datum.

2. Tijdens de brainstormsessie

Tijdens de brainstormsessie maken we je probleem goed scherp. Op gestructureerde wijze gaan we op zoek naar de grondoorzaken en zoeken een passende oplossing. En hoe je die oplossing tot uitvoering kunt brengen.

3. Na de brainstormsessie

Binnen 2 weken na de brainstormsessie ontvang je de uitkomsten nog eens beknopt op papier, zodat er niets verloren gaat. Natuurlijk kunnen we hier indien nodig nog over bellen of een extra afspraak maken.

Wat levert de ZorgOplosser je op?

De ZorgOplosser levert je een oplossing voor een probleem, waar je direct mee aan de slag kunt.

Wat is de investering?

Het tarief van de ZorgOplosser is 475 euro. Dit is inclusief alle onderdelen, zoals het intakegesprek, de voorbereiding, de brainstormsessie, de uitkomsten op papier en de nabespreking.

Wil jij de ZorgOplosser inplannen?

Ben je geïnteresseerd en wil je een ZorgOplosser met ons inplannen? Neem dan contact met ons op. Zodat we snel met elkaar aan de slag kunnen.